Reviews van onze klanten

Sinds 2006 zijn wij de Digitale Fotolijst winkel voor Nederland en België. Wij hebben kennis van het product en focus op de kwaliteit en het uiterlijk van de fotolijst.
Naast goede producten bieden wij ook een prima service na aankoop. Lees wat onze klanten zeggen over ons…

6.000

Tevreden klanten sinds 2006

18

Jaar kennis en ervaring

5

Sterren op Google-reviews


Ik heb twee digitale Framexx fotolijsten bij u gekocht. Ik vind de service bijzonder goed en wil dat graag meedelen aan uw toekomstige klanten. U geeft duidelijke uitleg, u helpt bij het aansluiten als dat nodig is, u heeft me uitgelegd hoe ik het beeld beter kan instellen in mijn etalages met spiegelend glas, enzovoort. Ik vind u heel klantvriendelijk! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Hartelijk dank en als ik nog eens schermen nodig heb, dan kom ik graag weer bij u winkelen.

Yvonne Lustig

Fijne overzichtelijke website, veel keus, super snelle en correcte communicatie.

Leo Kusters

Vandaag het bestelde fotolijstje Cytem_DiaMineQS_10s-w binnengekregen. Voor mij onbekend merk en onbekende winkel maar dat is veranderd! Ik kreeg snel relevante antwoorden op mijn vragen en bestelling was binnen een dag geleverd. En dat lijstje: in één woord super. We hadden een Hama lijst maar die teruggebracht omdat kleuren en kijkhoek slechter waren dan ons oude lijstje. De Cytem is echt een andere klasse. Natuurlijke kleuren, haarscherp beeld en door ips scherm een grote kijkhoek . 16:10 is ook een formaat dat weinig afsnijdt van mijn dslr 2:3 formaat. Je kan ook kiezen voor originele grote met zwarte balkjes links en rechts maar het full formaat is niet hinderlijk en eigenlijk mooier in de lijst. Kortom ik kan winkel en lijst van harte aanraden.

Sybrand De Vries

Hebben bij deze webshop een digitaal foto lijstje gekocht. Deze voldeed niet aan de zeer speciale wensen die wij hebben. Daarover contact opgenomen. Wij waren verbaasd hoe professioneel deze zaak door hun werd behandeld en hemel en aarde werden bewogen om ons tevreden te maken, hetgeen uiteindelijk ook prima gelukt is. Hier kan je met een gerust hart een product kopen. Een aanrader.

Hanny & Eef Klaassen

Bij deze wil ik u laten weten hoe blij ik ben met mijn digitale fotolijst die ik via u gekocht heb.

Wat een scherp beeld, geen problemen meer met foto's die ik maak met de smartphone Galaxy 10. Het probleem met de balken die ik in de Telefunken lijsten wel had, indien ik niet foto voor foto opsloeg als jpeg, heb ik nu niet meer. Ideaal ook dat ik via een usb stick de lijst kan voeden.

Bovendien stevige voet. Tevens mooi groot scherm, waardoor ik verticaal en horizontaal gewoon allebei duidelijk genoeg krijg en maar 1 lijst nodig heb. Fijn ook dat ik de tijd van bv 7u tot 19u kan instellen waarop de lijst aan en uitgaat. Kortom, ik ben u heel dankbaar voor de uitgebreide mailwisseling die we hebben gehad en de mooie lijst van 15inch. Van alle kanten bekeken zijn de foto's goed duidelijk. Bij de vorige lijsten moest je er echt recht voor gaan zitten.

Adele Bouman

Ik heb de fotolijst ontvangen. Ik wil u nog eens hartelijk bedanken voor de super goede service.

Mijn zus is ontzettend blij met de fotolijst.

Bedankt

Irmgard van Erkel-van Weert