Reviews van onze klanten

Sinds 2006 zijn wij de Digitale Fotolijst winkel voor Nederland en België. Wij hebben kennis van het product, letten op kwaliteit en het uiterlijk van de fotolijst.
Naast goede producten bieden wij ook een prima service na aankoop. Lees wat onze klanten zeggen over ons…

5.000

Tevreden klanten sinds 2006

15

Jaar kennis en ervaring

5

Sterren op Google-reviews


Ik heb twee digitale Framexx fotolijsten bij u gekocht. Ik vind de service bijzonder goed en wil dat graag meedelen aan uw toekomstige klanten. U geeft duidelijke uitleg, u helpt bij het aansluiten als dat nodig is, u heeft me uitgelegd hoe ik het beeld beter kan instellen in mijn etalages met spiegelend glas, enzovoort. Ik vind u heel klantvriendelijk! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Hartelijk dank en als ik nog eens schermen nodig heb, dan kom ik graag weer bij u winkelen.

Yvonne Lustig

Fijne overzichtelijke website, veel keus, super snelle en correcte communicatie.

Leo Kusters

Vandaag het bestelde fotolijstje Cytem_DiaMineQS_10s-w binnengekregen. Voor mij onbekend merk en onbekende winkel maar dat is veranderd! Ik kreeg snel relevante antwoorden op mijn vragen en bestelling was binnen een dag geleverd. En dat lijstje: in één woord super. We hadden een Hama lijst maar die teruggebracht omdat kleuren en kijkhoek slechter waren dan ons oude lijstje. De Cytem is echt een andere klasse. Natuurlijke kleuren, haarscherp beeld en door ips scherm een grote kijkhoek . 16:10 is ook een formaat dat weinig afsnijdt van mijn dslr 2:3 formaat. Je kan ook kiezen voor originele grote met zwarte balkjes links en rechts maar het full formaat is niet hinderlijk en eigenlijk mooier in de lijst. Kortom ik kan winkel en lijst van harte aanraden.

Sybrand De Vries

Hebben bij deze webshop een digitaal foto lijstje gekocht. Deze voldeed niet aan de zeer speciale wensen die wij hebben. Daarover contact opgenomen. Wij waren verbaasd hoe professioneel deze zaak door hun werd behandeld en hemel en aarde werden bewogen om ons tevreden te maken, hetgeen uiteindelijk ook prima gelukt is. Hier kan je met een gerust hart een product kopen. Een aanrader.

Hanny & Eef Klaassen